Menu

Auto beletteren Veenendaal

Wilt u uw auto beletteren in Veenendaal? Het kan met autoreclame van DeKo Sign. Door uw auto te laten beletteren staat u waar u ook komt in de picture; niet alleen in de stad, maar vooral ook op de weg. Bovendien is het de meest simpele en budgetvriendelijke manier om uw auto of bus te veranderen in een complete bedrijfswagen. U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige logo stickers als complete carwraps in de dessins en kleuren van uw wens. Ook kunnen we op locatie komen om uw auto ter plekke van de gewenste belettering te voorzien. Eenvoudiger kan het niet.

Auto beletteren Veenendaal; van sticker tot complete carwrap

Auto beletteren is een effectief middel om uw dienst of product kenbaar te maken aan potentiële klanten. U kunt er niet alleen een logo mee op uw wagen laten zetten, maar het is ook mogelijk om een wervende advertentietekst te plaatsen of uw auto compleet te laten beplakken met een of meerdere full color fotofolies. Daardoor is het ook een ideaal middel om de aandacht te trekken op beurzen en festivals. DeKo Sign uit Veenendaal staat graag voor uw klaar. Woont u in Roosendaal? Uw auto beletteren kunnen wij ook vanuit onze vestiging daar.

Ontwerp auto beletteren Veenendaal

Afhankelijk van uw wensen kunt u uw auto al binnen een dag laten veranderen in een rijdend visitekaartje; u levert bij ons uw ontwerp en de gewenste opmaak aan, en dan zorgen wij dat uw auto bestickerd wordt. Weet u nog niet precies hoe u de tekst en vormgeving wilt hebben? Geen probleem. Wij hebben een aantal ervaren ontwerpers in huis die een ontwerp kunnen maken dat geheel aan uw wensen voldoet.

Van auto’s tot vrachtwagens beletteren

U kunt er verzekerd van zijn dat de wraps, stickers en folies die wij voor het auto beletteren gebruiken de onderliggende laklaag niet aantasten. Ze worden op zorgvuldige wijze aangebracht door onze speciaal opgeleide monteurs die ook het verwijderen van eventuele oude belettering en stickers op zich nemen. DeKo Sign autobelettering uit Veenendaal belettert niet alleen enkele auto’s maar ook complete wagenparken. Daarbij zijn grote afmetingen voor ons geen probleem. Dus ook voor het beletteren van vrachtwagens kunt u altijd bij ons terecht.

Meer informatie over het beletteren van uw auto of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met DeKo Sign Veenendaal via 0318 – 74 51 30 of info@deko-sign.nl.

Neem contact op