Menu

Bedrijfskleding Arnhem

Zoekt u bedrijfskleding van topkwaliteit en wat ook comfortabel zit tijdens het werk? Kom naar DeKo Sign. Wij leveren bedrijfskleding in Arnhem en als veelzijdige specialist kunnen wij u goed adviseren met betrekking tot het kiezen van de juiste werkkleding. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende topmerken, zoals TricorpNew WaveCraftSantinoWorkwear, Kariban en B&C. Zoekt u jassen, broeken, polo’s, sportkleding of petten? Wij kunnen het leveren, zowel bedrukt als onbedrukt. Ook complete werkkleding op maat laten maken is mogelijk.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor werkkleding?

Het dragen van werkkleding wordt steeds belangrijker. Wat zijn de belangrijkste redenen waarom u voor werkkleding moet kiezen?

  • Veiligheid of bescherming: de juiste werkkleding moet kunnen voldoen aan de verschillende specifieke eisen die per branche weer anders kunnen zijn. Goede werkkleding die past bij de werkomstandigheden, kan een bijdrage leveren aan het verlagen van het ziekteverzuim.
  • Professionaliteit: het dragen van werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Het laat zien dat u als bedrijf nadenkt over de juiste werkkleding. Het vormt eenheid onder de werknemers.
  • Gelijkheid op de werkvloer: werkkleding zorgt voor conform en gelijkheid onder de collega’s. Het dragen van een werkpolo of -shirt zorgt ervoor dat medewerkers sneller verbonden raken aan het bedrijf. Bovendien zijn ze er ook trots op en inspireert het om aan de verwachtingen te voldoen van een bedrijf. Dit heeft dan weer een positief effect op de loyaliteit van de medewerker.
  • Herkenbaarheid: als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk naamsbekendheid creëren. Door de werkkleding te laten bedrukken, kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf promoten. Denk hierbij aan een bedrijfslogo of slogan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Bedrijfskleding Arnhem bij specialist DeKo Sign

Bedrukte bedrijfskleding Arnhem

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig bedrukte bedrijfskleding in Arnhem. Wij kunnen de kleding voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Dit kan door middel van zeefdrukken, borduren, print transfers of sublimatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Voor bedrijfskleding in Arnhem komt u naar DeKo Sign

Al onze klanten in Arnhem genieten van de mogelijkheden bij ons. Overweegt u het bestellen van bedrijfskleding? Kom bij ons langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Blader door onze boeken om een goed beeld te krijgen van de opties. Ook brengen wij uw specifieke wensen in kaart. Aansluitend kunt u een aantal setjes uitzoeken en passen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, gaan wij voor u aan de slag met de bestelling. Op die manier bieden wij de beste bedrijfskleding in Arnhem.

Wilt u langskomen of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Ga naar contact