Menu

Bedrijfskleding Nijmegen

Bent u op zoek naar passende bedrijfskleding in Nijmegen? U bent bij DeKo Sign aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan professionele bedrijfskleding voor elke branche, zoals poloshirts, t-shirts, overhemden, sweaters, broeken, sjaals en petten. De kleding kan zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. Ook kunnen wij complete bedrijfskleding op maat laten maken. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding in Nijmegen.

Waarom kiezen voor DeKo Sign?

  • Wij staan bekend om snelle levertijden, scherpe prijzen, heldere communicatie en kwaliteit.
  • Voor vrijwel elke beroepsgroep vindt u bij ons de juiste bedrijfskleding die u nodig heeft.
  • Wij hebben een aantal topmerken in huis, zoals TricorpNew WaveCraftSantinoWorkwear, Kariban en B&C bedrijfskleding.

Wij hebben al vele tevreden klanten uit de regio voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Mogen wij u ook bedrijfskleding leveren?

Neem contact met ons op

Bedrukte bedrijfskleding Nijmegen

Wij zijn een erkende leverancier van kwalitatief hoogwaardig bedrukte bedrijfskleding in Utrecht. We kunnen de verschillende soorten bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kan door middel van zeefdrukken, borduren, print transfers of sublimatie. We spreken de mogelijkheden graag met u door!

Pastraject

Overweegt u het bestellen van bedrijfskleding voor in Nijmegen? Dan kunt u bij ons langskomen om de verschillende opties te verkennen. U kunt boeken doorbladeren om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Ook brengen wij uw specifieke wensen in kaart. Aansluitend kunt u een aantal setjes uitzoeken. Dan volgt er een passessie om te kijken hoe de kleding valt. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt de order in gang gezet. Vervolgens kan de kleding nog bedrukt worden. Er zijn talloze mogelijkheden!

Kom langs bij DeKo Sign

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.