Menu

Bedrijfskleding Roosendaal

U zoekt een ervaren bedrijf voor uw bedrijfskleding in Roosendaal of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u kunt bij Deko-Sign terecht voor zowel algemene bedrijfskleding als bedrijfskleding op maat. Voorbeelden van algemene bedrijfskleding zijn polo’s, jassen, broeken, sjaals en petten. U kunt bij Deko-Sign uw bedrijfskleding ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of uw logo.

Voordelen bedrijfskleding Roosendaal

Als u Deko-Sign inschakelt voor uw bedrijfskleding in Roosendaal, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen bent u verzekerd van snelle levertijden, scherpe prijzen en heldere communicatie, ook krijgt u van ons de garantie dat u bedrijfskleding krijgt met de beste kwaliteit. Niet voor niets hebben wij een breed assortiment met gerenommeerde merken. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Craft, New Wave, Santino, Tricorp of Workwear. Bekijk verschillende voorbeelden op de website en doe inspiratie op!

Bedrijfskleding laten bedrukken

Deko-Sign is gespecialiseerd in het bedrukken van uw bedrijfskleding. Naast Roosendaal kunt u ook voor bedrijfskleding in Veenendaal bij ons terecht. Wij kunnen dit op verschillende manieren doen:

  • Zeefdrukken: deze methode is met name geschikt als u grote aantallen bedrijfskleding besteld. Door zeefdrukken kunnen wij de prijs voordelig houden.
  • Sublimatie: sublimatie heeft als voordeel dat de kleuren onderdeel worden van het gehele oppervlak van het kledingstuk. Dat betekent dat de print niet eerder slijt dan het kledingstuk zelf.
  • Print transfers: bij deze methode drukken we de textiel-drukinkt eerst op een drager. Deze wordt vervolgens voorzien van een hechtlaag. Het grote voordeel van print transfers is dat er zeer nauwkeurig gedrukt kan worden. U bent dus verzekerd van een zeer mooi eindresultaat.
  • Borduren: de exclusieve manier van drukken voor een origineel eindresultaat en een duurzame manier is het borduren van uw logo of bedrijfsnaam op uw bedrijfskleding.

Weet u niet goed welke manier voor drukken het beste aansluit op uw wensen? Neem contact met ons op: wij adviseren u geheel vrijblijvend.

Contact met Deko-Sign

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of eerst meer informatie over uw mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op via 0318 – 74 51 30 (regio Midden- en Noord-Nederland) of 0165 – 74 31 07 (regio Zuid-Nederland). U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@deko-sign.nl.

Ga naar onze contactpagina