Menu

Bedrijfskleding

Van algemene bedrijfskleding tot bedrijfskleding op maat: bij Deko Sign weet u dat u te maken heeft met een specialist op het gebied van bedrijfskleding in VeenendaalRoosendaal en omstreken. Naast kwaliteit bent u namelijk verzekerd van een scherpe prijs en snelle levertijden. Door onze transparante communicatie weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Soorten bedrijfskleding

U kunt bij DeKo Sign terecht voor verschillende soorten bedrijfskleding ongeacht het beroep dat u uitoefent. Naast bijvoorbeeld polo’s en jassen, vindt u ook jassen, sjaals en zelfs petten in ons ruime assortiment. Naast losse kledingstukken leveren wij ook bedrijfskleding op maat. DeKo Sign is een erkend leverancier en staat voor kwaliteit wat u terug ziet komen in de topmerken die wij voeren. Denkt u bijvoorbeeld aan New Wave, Santino of Tricorp.

Tevreden klanten

Hieronder ziet u een greep uit een paar van onze tevreden klanten.
Voor meer informatie en de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op via: info@deko-sign.nl

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bedrijfskleding kunt u laten bedrukken. Maak uw bedrijfskleding persoonlijk en kies voor het laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw werknemers een professionele indruk achterlaten, ook draagt u bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Bedrukken doet DeKo Sign via zeefdrukken, sublimatie, print transfers of borduren. Benieuwd naar de beste wijze voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Werkwijze levering bedrijfskleding

U kiest voor de bedrijfskleding van DeKo Sign: een goede keuze! Hoe nu verder?
Samen plannen we een afspraak in wanneer u langskomt bij ons in Veenendaal. Wij adviseren u over de mogelijkheden en samen komen we tot de beste oplossing voor uw bedrijf. Naast kleine en grote bedrijven kunnen wij ook voor uiteenlopende bedrijven opdrachten verzorgen (als u als reclamebureau in Veenendaal als tussenleverancier werkt voor uw klanten). Vervolgens kiest u een reeks bedrijfskleding uit en dan komt het pasmoment: u wilt natuurlijk weten hoe de kleding valt en of dit aansluit bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Bent u tevreden? Dan gaan wij aan de slag met uw bestelling. Nadien kunt u nog besluiten om uw bedrijfskleding te laten bedrukken.

Contact met Deko Sign

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Wilt u meer informatie ontvangen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
●      Regio Midden- en Noord-Nederland: 0318 – 74 51 30
●      Regio Zuid-Nederland: 0165 – 74 31 07

Ga naar contact