Menu

Belettering boot

Wilt u graag uw sloep voorzien van een bepaald logo of tekst? Heeft u een waterscooter die u graag wilt laten wrappen? Voor de belettering van elke boot bent u bij DeKo Sign aan het juiste adres. Wanneer u uw boot voorziet van een (bedrijfs)logo, een bootnaam, een opvallende slogan of een complete wrap, staat u zeker in de picture op het water. U geeft aan wat uw wensen zijn qua designs en kleuren, en wij gaan aan de slag voor u. De bootbelettering kan bij ons op locatie, maar het is ook mogelijk om het bij ter plekke te doen. Zolang uw boot maar op het droge staat.

Belettering boot door specialist DeKo Sign

Maatwerk met belettering boot

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de belettering van de boot al binnen een dag regelen. U levert bij ons uw ontwerp en de gewenste opmaak aan, en dan zorgen wij dat uw boot bestickerd wordt. Weet u niet precies hoe u de tekst en vormgeving wilt hebben? Of heeft u speciale wensen? Ons team staat voor u klaar om dit uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voorstellen doen van verschillende lettertypen voor de bootnaam en deze laten zien op een foto van uw sloep of jacht. Kortom, onze ervaren ontwerpers maken een ontwerp dat geheel aan uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor DeKo Sign?

  • Volop ervaring in signing: niet alleen autobelettering en bootbelettering, maar ook buitenreclame, stickers en presentatiebanners.
  • Grote hal beschikbaar om complete wagenparken – en dus ook boten – te voorzien van belettering. Grote afmetingen zijn geen probleem.
  • Wij denken volledig mee vanaf de aanvraag tot het eindproduct. Wij hebben alle expertise in huis om uw wensen te realiseren.

Voor bootbelettering kiest u DeKo Sign

Uw speedboot, surfboard of watertaxi voorzien van bootbelettering? Kom naar DeKo Sign. Samen bespreken we uw wensen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op