Menu

Bidons laten bedrukken

Wilt u bidons laten bedrukken met uw logo of slogan? Bij DeKo Sign bent u aan het juiste adres. Organiseert u als voetbalvereniging een voetbaltoernooi en wilt u het logo van de hoofdsponsor op de bidons? Zoekt u geschikt promotiemateriaal voor uw doelgroep? Wij bedrukken verschillende bidons en sportflessen met uw eigen ontwerp, zoals een afbeelding, naam, logo of slogan. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij regelen de bidons en de bedrukking ervan.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor DeKo Sign?

  • Bij ons kunt u kiezen uit verschillende bidons en waterflessen om te laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een bidon met een koelelement, een sportbidon met schroefdop of een tecx.
  • Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen, waaronder materialen die 100% afbreekbaar zijn.
  • U ontvangt altijd een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u van tevoren alvast een indruk krijgt en het kunt beoordelen. Bent u akkoord? Dan gaan wij de bidons laten bedrukken.
  • Wilt u graag persoonlijk advies? Geen probleem. Wij denken graag met u mee. Ook dat is DeKo Sign.
Bidons laten bedrukken bij Deko Sign

Bedrukte bidons als relatiegeschenk

Sponsort u een sportevent, heeft u sportieve werknemers of bent u met uw bedrijf actief in de sportbranche? Bedrukte bidons zijn dan uitermate geschikt. Wanneer uw werknemers bijvoorbeeld meedoen aan een hardloopevenement – bedrijvenloop – dan is het erg leuk om bidons te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en eventueel nog een slogan. Natuurlijk kunt u het ook nog extra aankleden met een hardloopshirt waar uw bedrijfslogo op staat.

Eigenlijk komt een bidon altijd van pas. Ook tijdens het wielrennen, hardlopen of fitness. Wij kunnen uw bidon bedrukken met uw logo en zorgen voor een professionele uitstraling.

Bidons laten bedrukken door DeKo Sign

Wanneer u bidons wil laten bedrukken door een professioneel bedrijf, dan staan wij voor u klaar. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.