Menu

Buitenreclame

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf te promoten. Met behulp van buitenreclame zet uw uw bedrijf echt in de schijnwerpers. Er zijn verschillende vormen van buitenreclame. U kunt kiezen voor een spandoek, een reclamebord, banieren, stoepborden of zelfs op vlaggen.
buitenreclame

Buitenreclame van Deko-Sign

Buitenreclame moet uiteraard bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Als u kiest voor onze buitenreclame, bent u verzekerd van een uitmuntende weersbestendigheid. Zo blijft de promotie van uw bedrijf zichtbaar in weer en wind. U kunt verschillende soorten (buiten)reclame bekijken bij onze projecten. Laat u inspireren!

Drukwerk

Naast buitenreclame zijn wij tevens gespecialiseerd in drukwerk. Heeft u bijvoorbeeld visitekaartjes nodig of wilt u relatiegeschenken versturen, dan staat Deko-Sign graag voor u klaar. Laat uw logo bijvoorbeeld drukken op paraplu’s, pennen, USB sticks, sleutelhangers, aanstekers, wijnverpakkingen of smartphone hoesjes. Ook voor reclamebureaus die grote(re) oplages drukwerk nodig hebben, zijn wij de aangewezen partner.

Bedrijfskleding en autobelettering

Naast reclameborden en drukwerk is er ook nog de mogelijkheid om uw reclame en/of huisstijl te laten drukken op bedrijfskleding of op uw bedrijfswagen. Als u veel buiten de deur werkzaam bent is dat bijvoorbeeld een goede vorm van reclame maken voor uw bedrijf. Daarbij kunt u denken aan carwrapping van uw wagenpark of kwaliteitskleding laten bedrukken. Niet voor niets zijn wij dealer van de beste merken, zoals New Wave, Clique, Engel, Nimbus, Tricorp en nog veel meer.

Over Deko-Sign

Deko-Sign is 3,5 jaar geleden opgericht door Marco Dekker en Ferdinand Kool. Samen sturen zij erg op persoonlijk contact en door korte lijnen kunnen zij snel schakelen. Beide heren hebben een uitgebreid netwerk van vakmensen waar zij een beroep op kunnen doen. Het resultaat is een hoge klantgerichtheid en snelle service.

Restylen van uw bedrijf

Heeft u weleens gedacht aan een nieuw interieur voor uw bedrijf? Neem Deko-Sign in de arm en samen gaan we rond de tafel om snel, voordelig én spraakmakend uw bedrijf opnieuw in te richten. Het resultaat is sign- en wandbekleding dat niet alleen u, maar ook uw klanten versteld doet staan. Meer weten over al uw promotiemogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.