Menu

Carwrapping

Uw auto in een nieuw jasje gestoken alsof deze net van de loopband komt: met behulp van carwrapping gebruikt Deko-Sign gekleurde folie om uw auto “in te pakken”. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een matte of transparante toplaag te gebruiken om de auto te wrappen. Ook qua kleuren en designs zijn de mogelijkheden eindeloos. Informeer hier vrijblijvend naar bij Deko-Sign.

Voordelen carwrapping

Carwrapping is een ideaal alternatief voor het spuiten van uw auto en heeft meerdere voordelen. Naast een strak uiterlijk van de auto, kunt u ook kiezen voor het het plaatsen van het bedrijfslogo of foto’s van bijvoorbeeld producten. Handig ter promotie van uw bedrijf. Bovendien zorgt de folie voor extra bescherming van de autolak (voor zowel krassen als verkleuring door de zon) en kunt u de auto omtoveren in een complete bedrijfswagen. De folie is eenvoudig te verwijderen, dus als u na verloop van tijd de auto terug wilt in de huidige kleur dan is dat geen enkel probleem: uiteraard zonder schade aan de auto.

Autobelettering voor een bedrijfswagen

Een ander onderdeel van het realiseren van een volwaardige bedrijfswagen is het beletteren van uw auto. Met autobelettering valt u op met uw bedrijf. Ongeacht of u nu onderweg bent, in de file staat of ergens parkeert. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van de autobelettering. Bekijk de verschillende voorbeelden van belettering van bedrijfswagens. Zoals u ziet gaat het niet enkel om auto’s. Ook voor het beletteren van vrachtwagens, bussen of bestelwagens staan wij graag tot uw dienst.

Rijstijl en carwrapping of autobelettering

Een kleine tip: zodra uw wagen is beletterd, is het verstandig om u netjes te gedragen in het verkeer. Uw rijgedrag wordt nu in verband gebracht met uw bedrijf. Met onbehoorlijk rijgedrag zorgt u voor een negatieve associatie met het bedrijf. Houd de auto ook in goede staat! Regelmatig uw auto wassen, zorgt voor een professioneel uitziende bedrijfswagen.

Let op: heeft u gekozen voor een matte toplaag bij het wrappen van uw auto, gebruik dan nooit de hotwax in de wasstraat.

Recent project carwrapping

Omschrijving van dit project: Carwrap, van zwart naar parelmoer wit

carwrap

Carwrap is een mooie en betaalbare oplossing om uw mooie auto toch een hele andere look te geven. Vindt u toch de oude kleur van uw wagen mooier en wilt u deze terug? Dat is mogelijk! Als dit het geval is kunnen wij de gehele carwrap verwijderen van uw auto zonder schade op te leveren. Dit is niet mogelijk met overspuiten! Op de foto ziet u een auto van een van onze klanten waar wij de carwrap voor hebben uitgevoerd. Deze auto was eerst helemaal zwart, maar is dankzij onze carwrap veranderd in een parelmoerwitte auto!

Wilt u meer informatie over carwrappen van uw auto of het beletteren van uw auto in Roosendaal? Bekijk dan onze pagina signing.