Menu

Drinkfles bedrukken

Drinkflessen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We nemen ze mee naar school, naar het werk, op vakantie en zelfs naar de sportschool. Een bedrukte drinkfles is een leuk en praktisch relatiegeschenk dat uw bedrijf of organisatie op een positieve manier kan presenteren. Bedrukte drinkflessen zijn geweldig voor uw klanten, medewerkers of relaties.

Neem contact met ons op

Voordelen van bedrukte drinkflessen

Een blijvende herinnering

Een bedrukte drinkfles is een relatiegeschenk dat uw klanten, medewerkers of relaties elke dag zullen gebruiken. Ze gaan uw logo of bedrijfsnaam dus vaak zien en onthouden. Dit is een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Wilt u uw drinkflessen nog meer personaliseren? Laat ze dan ook met de namen van bijvoorbeeld uw medewerkers of klanten bedrukken.

Drinkfles bedrukken bij DeKo Sign

Een duurzaam geschenk

Drinkflessen zijn een duurzaam geschenk. Ze zijn herbruikbaar en helpen mensen om minder plastic afval te produceren. Dit is een positieve boodschap die uw bedrijf uitdraagt. De drinkflessen zijn milieuvriendelijk en gaan eindeloos lang mee in gebruik. Wij kunnen allerlei soorten, vormen, maten drinkflessen van diverse materialen leveren. Denk aan materialen als RPET (duurzaam), glas, Tritan (geur en smaakloos!) en aluminium. Let er bij aanschaf van zo’n waterfles dus op of deze overeenkomt met de door u gewenste inhoud en het gewenste materiaal. En geen zorgen: er is altijd een waterfles te vinden die nauw aansluit bij uw wensen.   

Een origineel geschenk

Bedrukte drinkflessen zijn een origineel geschenk dat niet iedereen heeft. Ze zijn een leuk en praktisch cadeau dat uw klanten, medewerkers of relaties zeker waarderen.

Drinkfles laten bedrukken door DeKo Sign

Wilt u meer informatie over bedrukte drinkflessen van DeKo Sign? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de perfecte bedrukte drinkfles voor uw bedrijf.