Menu

Drukwerk

U heeft een nieuwe website en zoekt een drukker voor een bijpassend visitekaartje? Wilt u graag uw huisstijl op producten laten drukken? U gaat relatiegeschenken versturen en wilt deze bedrukken met uw logo? U bent een reclamebureau in Veenendaal die drukwerk voor diverse klanten verzorgt? Voor al dit drukwerk en meer kunt u terecht bij Deko Sign in Roosendaal. Naast kwaliteit hebben wij de expertise in huis om uw drukwerk op maat te verzorgen.

Neem eens een kijkje in ons portfolio om voorbeelden van drukwerk te zien.

Huisstijl

Visitekaartjes Briefpapier Enveloppen
Notitieblokken Memoblokken Doordruksets
Bouwtekeningen Offertemappen Ringbanden

Magazines

Weekbladen Nieuwsbrieven Clubbladen
Gepersonaliseerde magazines

Kaarten

Kerstkaarten Wenskaarten Kalenders
Ansichtkaarten Bedrukte Enveloppen Fotokaarten

Relatiegeschenken

Paraplu’s  Pennen  Pepermuntdoosjes
USB Sticks  Placemats  Wijnverpakkingen
Tassen  Aanstekers  Sleutelhangers
Kleding  Deurmatten  Smartphone hoesjes

Verschillende soorten drukwerk

Weet u niet goed wat u wilt of wat er mogelijk is, vraag ons dan om advies. Heeft u een specifieke wens, laat het ons dan ook weten. Wij kunnen echt alles voor u verzorgen en denken vanaf het begin met u mee om het product dat u wenst te leveren. Dat doen wij met behulp van verschillende soorten drukwerktechnieken. Welke zijn dit?

  • Offset drukwerk: dit is de klassieke manier van bedrukken van drukwerk. Geschikt voor grote oplagen. Dit geldt voor twee derde van al het drukwerk dat in de wereld wordt gedrukt. Je krijgt een goede kwaliteit drukwerk op verschillend papier. Het drukwerk wordt gedaan met grote, traditionele drukpersen.
  • Digitaal drukwerk: drukwerk dat direct vanaf de bestanden met behulp van toners wordt gedrukt. Digitaal drukwerk komt van pas als u kleine oplages wilt drukken. Ook handig: digitaal drukwerk is snel inzetbaar.
  • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken. Deko Sign gebruikt het bijvoorbeeld voor het bedrukken van bedrijfskleding.
  • Tampondruk: is de zeefdruktechniek niet mogelijk, dan is er de tampondruk. Dit is het geval als er op een gebogen of geprofileerd oppervlakte gedrukt moet worden. De tampondruk is ideaal als u wenst dat uw drukwerk extra scherp op producten van uw keuze wordt gedrukt. Voorbeelden van producten die Deko Sign drukt met tampondruk zijn sleutelhangers, aanstekers en pennen.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons telefonisch bereiken op 0318 – 74 51 30 voor regio Midden- en Noord-Nederland of 0165 – 74 31 07 voor regio Zuid-Nederland. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Ga naar contact