Menu

Golfhanddoeken bedrukken

Bent u een fanatieke golfer of heeft u collega’s die graag op de golfbaan te vinden zijn? Hoe leuk is het dan om golfhanddoeken te laten bedrukken en cadeau te doen? Immers, een fijne golfhanddoek mag niet ontbreken bij de golfaccessoires. De handdoek gebruikt u om de clubs, golfballen en handen schoon te maken. Bent u op zoek naar een partij voor het bedrukken van golfhanddoeken, dan staat DeKo Sign voor u klaar.

Neem contact met ons op

Golfhanddoek bedrukken met naam of logo

Een golfhanddoek is natuurlijk niet zomaar iets. Het is iets persoonlijks. Wilt u als golfclub graag uw leden iets cadeau doen als ze zich aanmelden, dan is het erg leuk om ze een bedrukte golfhanddoek cadeau te doen. Voorzie de golfhanddoek van het logo van de golfclub en het heeft al direct een eigen persoonlijk karakter. Bovendien draagt het ook bij aan de uitstraling van de golfclub. Zeker als de leden ook op andere locaties in het land een balletje slaan. Overal wordt het gezien.

Wij bedrukken de golfhanddoek op het vlakkere oppervlakte van de handdoek. Op de digitale proefafdruk kunt u dit ook goed zien.

Golfhanddoeken bedrukken bij DeKo Sign

Bedrukte golfhanddoeken regelt u bij DeKo Sign

Wilt u golfhanddoeken met logo of bedrijfsnaam als geschenk geven aan uw zakenrelaties met wie u mogelijk al regelmatig een balletje slaat op de golfbaan? Zeker is dat u altijd gezien wordt en er aan u gedacht wordt. Het is een effectieve promotie van uw bedrijf of organisatie. Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem contact met ons op.