Menu

Reclamezuilen

Voor reclamezuilen op maat staat Deko-Sign graag voor u klaar. Een reclamezuil is ideaal om uzelf te onderscheiden van andere bedrijven bij u in de buurt. Met name als uw vestiging zich bijvoorbeeld op een bedrijventerrein bevindt of als u binnenkort een beurs heeft en graag de aandacht wilt trekken. Naast identificatie kan een reclamezuil ook als bewegwijzering dienen. U kunt bij Deko-Sign kiezen uit diverse materialen. Afhankelijk van de plaats van de reclamezuil (buiten of binnen) en de vorm (rond, ovaal of rechthoekig), adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Reclamezuilen ter verwelkoming

reclamezuilenMet reclamezuilen van Deko-Sign maakt u direct uw huisstijl kenbaar aan uw potentiële klanten. Bovendien verwelkomt u uw klanten in stijl en stelt u ze ook gerust: ze zijn op de juiste plek. U kunt eveneens kiezen voor ingebouwde verlichting in uw reclamezuil. Dit realiseert Deko-Sign met ledverlichting. Ledverlichting is niet alleen energiezuinig ook zorgt het voor extra sfeervol licht, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tl-licht. Het grote voordeel van een verlichte zuil is, dat u ook ‘s avonds en op donkere dagen zichtbaar bent.

Andere vormen van reclame

Naast reclamezuilen kunt u voor nog veel meer soorten reclame bij Deko-Sign terecht. Naast buitenreclame, zoals spandoeken, banieren en vlaggen hebben wij ons ook gespecialiseerd in drukwerk, carwrapping en bedrijfskleding. Voor bedrijfskleding gebruiken wij bovendien alleen topmerken. Niet voor niets zijn wij dealer van onder andere New Wave, Clique en Tricorp. Tot slot, hebben wij ook jarenlange ervaring in bedrijfsaankleding. Schakel ons in om uw bedrijf snel en voordelig te restylen met bijvoorbeeld wandpanelen. Kortom, u kunt voor een totaalpakket bij ons terecht als het gaat om de promotie van uw bedrijf. Misschien bent u zelf een reclamebureau op zoek naar een partner voor het realiseren van drukwerk voor uw klanten? Ook dan staan wij graag tot uw dienst. Bekijk onze recente projecten en laat u inspireren.

Over Deko-Sign

Aan het hoofd van DeKo Sign staan Marco Dekker en Ferdinand Kool. Deko Sign is centraal gelegen in Nederland, namelijk aan de Einsteinstraat 49 te Veenendaal. Ons gedreven en kleine team ontvangt u dan ook graag bij ons op locatie om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken