Menu

Relatiegeschenken in Arnhem

Zoekt u in Arnhem relatiegeschenken? Wilt u uw merk versterken door pennen of muismatten met uw logo uit te delen aan (nieuwe) klanten? Bent u op zoek naar een onderscheidend relatiegeschenk met daarop een mooie slogan? Dan bent u bij DeKo Sign aan het juist adres. Wij staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van originele relatiegeschenken of opvallende promotionele producten. Wist u dat het weggeven van promotionele items zorgt voor een effectieve promotie van uw bedrijf of organisatie? Kies bijvoorbeeld voor bedrukte pennen, tassen of kleding. Maar ook paraplu’s, USB-sticks en aanstekers behoren tot te mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Verschillende soorten drukwerk

Weet u niet goed wat u wilt of wat er mogelijk is, vraag ons dan om advies. Heeft u een specifieke wens, laat het ons dan ook weten. Wij kunnen echt alles voor u verzorgen en denken vanaf het begin met u mee om het product dat u wenst te leveren. Dat doen wij met behulp van verschillende soorten drukwerktechnieken. Welke zijn dit?

  • Offset drukwerk: dit is de klassieke manier van bedrukken van drukwerk. Geschikt voor grote oplagen. Dit geldt voor twee derde van al het drukwerk dat in de wereld wordt gedrukt. U krijgt een goede kwaliteit drukwerk op verschillend papier. Het drukwerk wordt gedaan met grote, traditionele drukpersen.
  • Digitaal drukwerk: drukwerk dat direct vanaf de bestanden met behulp van toners wordt gedrukt. Digitaal drukwerk komt van pas als u kleine oplages wilt drukken. Ook handig: digitaal drukwerk is snel inzetbaar.
  • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken. Wij gebruiken het bijvoorbeeld voor het bedrukken van bedrijfskleding.
  • Tampondruk: is de zeefdruktechniek niet mogelijk, dan is er de tampondruk. Dit is het geval als er op een gebogen of geprofileerd oppervlakte gedrukt moet worden. De tampondruk is ideaal als u wenst dat uw drukwerk extra scherp op producten van uw keuze wordt gedrukt. Voorbeelden van producten die wij bedrukken met tampondruk zijn sleutelhangers, aanstekers en pennen.
Relatiegeschenken Arnhem bij DeKo Sign

Voor relatiegeschenken in Arnhem

Zoals gezegd, voor een passend relatiegeschenk in Arnhem komt u naar DeKo Sign, op 20 minuten rijden van de hoofdstad van onze provincie. Als u denkt dat het niet kan, zijn wij er van overtuigd dat wij het kunnen regelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor bedrukte bedrijfskleding kunt u bij ons terecht.