Menu

Relatiegeschenken bedrukken

Wilt u uw merk versterken door pennen of muismatten met uw logo uit te delen aan (nieuwe) klanten? Bent u op zoek naar een onderscheidend relatiegeschenk met daarop een mooie slogan? Voor relatiegeschenken bedrukken komt u naar DeKo Sign. Wij staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van originele relatiegeschenken of opvallende promotionele producten. Wist u dat het weggeven van promotionele items zorgt voor een effectieve promotie van uw bedrijf of organisatie?

Neem contact met ons op

Relatiegeschenken bedrukken met logo of slogan

Een relatiegeschenk bedrukt met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf zorgt altijd voor een herinnering aan degene bij wie het geschenk vandaan komt. Het is een relatief voordelige en eenvoudige manier van reclame maken dus.

Relatiegeschenken bedrukken bij DeKo Sign

Relatiegeschenken bedrukken is heel bekend. Wij kunnen echt alles voor u verzorgen en denken vanaf het begin met u mee om het product dat u wenst te leveren. Dat doen wij met behulp van verschillende soorten drukwerktechnieken:

  • Offset drukwerk: dit is de klassieke manier van bedrukken van drukwerk. Geschikt voor grote oplagen. Dit geldt voor twee derde van al het drukwerk dat in de wereld wordt gedrukt. U krijgt een goede kwaliteit drukwerk op verschillend papier. Het drukwerk wordt gedaan met grote, traditionele drukpersen.
  • Digitaal drukwerk: drukwerk dat direct vanaf de bestanden met behulp van toners wordt gedrukt. Digitaal drukwerk komt van pas als u kleine oplages wilt drukken. Ook handig: digitaal drukwerk is snel inzetbaar.
  • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken. Wij gebruiken het bijvoorbeeld voor het bedrukken van bedrijfskleding.
  • Tampondruk: is de zeefdruktechniek niet mogelijk, dan is er de tampondruk. Dit is het geval als er op een gebogen of geprofileerd oppervlakte gedrukt moet worden. De tampondruk is ideaal als u wenst dat uw drukwerk extra scherp op producten van uw keuze wordt gedrukt. Voorbeelden van producten die wij bedrukken met tampondruk zijn sleutelhangers, aanstekers en pennen.

Originele relatiegeschenken

Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij brainstormen graag met u. Natuurlijk kunt u ook voor wat meer voor de hand liggende items gaan. Van pennen en paraplu’s tot bedrukte koeltassen en frisbees. Voor elk seizoen is wel wat passends. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.