Menu

Relatiegeschenken kerst

Zoekt u leuke relatiegeschenken voor kerst voor uw relaties of medewerkers? Wilt u graag iets origineels geven als kerst relatiegeschenk door het te bedrukken met een logo of slogan? Kom naar DeKo Sign. Wij staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van leuke, grappige of originele relatiegeschenken voor de kerst. Wist u dat het weggeven van een promotioneel item een positieve boost geeft aan de promotie van uw bedrijf of organisatie?

Neem contact met ons op

Relatiegeschenken kerst bedrukt

Er zijn allerlei verschillende promotiematerialen en giveaways om als kerst relatiegeschenk weg te geven. Wat denkt u van een leuke kersttrui of een kerstmuts voor al uw medewerkers? Of een lekker warme fleecedeken of -hoodie. Maar natuurlijk zijn er ook luxe kerst relatiegeschenken voor kerst, waarmee u de relatie van uw leverancier, klant of andere relatie extra kunt uitlichten. Door iets cadeau te doen – bedrukt met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf – zorgt altijd voor een blijvende herinnering aan degene bij wie het geschenk vandaan komt.

Relatiegeschenken Kerst bij DeKo Sign

Wij kunnen echt alles voor u verzorgen en denken vanaf het begin met u mee om het product dat u wenst te leveren. Dat doen wij met behulp van verschillende soorten drukwerktechnieken:

  • Offset drukwerk: dit is de klassieke manier van bedrukken van drukwerk. Geschikt voor grote oplagen. Dit geldt voor twee derde van al het drukwerk dat in de wereld wordt gedrukt. U krijgt een goede kwaliteit drukwerk op verschillend papier. Het drukwerk wordt gedaan met grote, traditionele drukpersen.
  • Digitaal drukwerk: drukwerk dat direct vanaf de bestanden met behulp van toners wordt gedrukt. Digitaal drukwerk komt van pas als u kleine oplages wilt drukken. Ook handig: digitaal drukwerk is snel inzetbaar.
  • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken. Wij gebruiken het bijvoorbeeld voor het bedrukken van bedrijfskleding.
  • Tampondruk: is de zeefdruktechniek niet mogelijk, dan is er de tampondruk. Dit is het geval als er op een gebogen of geprofileerd oppervlakte gedrukt moet worden. De tampondruk is ideaal als u wenst dat uw drukwerk extra scherp op producten van uw keuze wordt gedrukt. Voorbeelden van producten die wij bedrukken met tampondruk zijn sleutelhangers, aanstekers en pennen.

Kerst relatiegeschenken bestellen bij DeKo Sign

Wilt u een relatiegeschenk voor kerst met logo of slogan bestellen? Wij regelen het voor u. Alles is mogelijk in onze ogen en regelen het ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor bedrukte bedrijfskleding kunt u bij ons terecht.