Menu

Relatiegeschenken met logo

Uw merk versterken door relatiegeschenken met logo uit te delen aan (nieuwe) klanten? Wij van DeKo Sign denken graag met u mee. Wat denkt u van een bedrukte muismat of paraplu? Of wat te denken van een mooie schoonloopmat in de entree of hal? Heeft u sportieve medewerkers? Dan is een bedrukte sporttas of bidon erg leuk om cadeau te geven. Wij staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van originele relatiegeschenken of opvallende promotionele producten. Wist u dat het weggeven van promotionele items zorgt voor een effectieve promotie van uw bedrijf of organisatie?

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor DeKo Sign?

  • Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitstekend netwerk als het gaat om het vinden van de juiste relatiegeschenken. U geeft aan wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag. En inderdaad, soms is creativiteit nodig en worden we uitgedaagd. Maar dat is juist wat ons werk zo leuk maakt.
  • U ontvangt altijd een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u van tevoren alvast een indruk krijgt en het kunt beoordelen. Bent u akkoord? Dan gaan wij de relatiegeschenken met logo laten bedrukken.
  • Wilt u graag persoonlijk advies? Geen probleem. Wij denken graag met u mee. Ook dat is DeKo Sign.
Relatiegeschenken met logo bij DeKo Sign

Verschillende manieren om relatiegeschenken met logo te bedrukken

Het bedrukken van relatiegeschenken met een logo of tekst is heel bekend. Wij kunnen echt alles voor u verzorgen en denken vanaf het begin met u mee om het product dat u wenst te leveren. Dat doen wij met behulp van verschillende soorten drukwerktechnieken:

  • Offset drukwerk: dit is de klassieke manier van bedrukken van drukwerk. Geschikt voor grote oplagen. Dit geldt voor twee derde van al het drukwerk dat in de wereld wordt gedrukt. U krijgt een goede kwaliteit drukwerk op verschillend papier. Het drukwerk wordt gedaan met grote, traditionele drukpersen.
  • Digitaal drukwerk: drukwerk dat direct vanaf de bestanden met behulp van toners wordt gedrukt. Digitaal drukwerk komt van pas als u kleine oplages wilt drukken. Ook handig: digitaal drukwerk is snel inzetbaar.
  • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken. Wij gebruiken het bijvoorbeeld voor het bedrukken van bedrijfskleding.
  • Tampondruk: is de zeefdruktechniek niet mogelijk, dan is er de tampondruk. Dit is het geval als er op een gebogen of geprofileerd oppervlakte gedrukt moet worden. De tampondruk is ideaal als u wenst dat uw drukwerk extra scherp op producten van uw keuze wordt gedrukt. Voorbeelden van producten die wij bedrukken met tampondruk zijn sleutelhangers, aanstekers en pennen.

Originele relatiegeschenken

Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij brainstormen graag met u. Natuurlijk kunt u ook voor wat meer voor de hand liggende items gaan. Van pennen en paraplu’s tot bedrukte koeltassen en frisbees. Voor elk seizoen is wel wat passends. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.