Menu

Rijdend visitekaartje: bedrijfsauto bestickeren door DeKo Sign

Bedrijfsauto’s zijn een opvallende verschijning op de weg. Maar wat als uw bedrijfsauto niet alleen opvalt vanwege het formaat, maar ook door opvallende bestickering? Bij DeKo Sign bent u aan het juiste adres om uw bedrijfsauto te laten bestickeren. Wij helpen u uw bedrijfsauto om te toveren tot een rijdend visitekaartje.

Neem contact met ons op

Bedrijfsauto bestickeren: een slimme manier van reclame maken

Bedrijfsauto bestickeren bij DeKo Sign

Een bestickerde bedrijfsauto is een slimme en handige manier om uw bedrijf te promoten. Het is een effectieve en relatief goedkope manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Of u nu een zzp’er bent of een groot bedrijf heeft, bij DeKo Sign kunt u terecht voor het bestickeren van uw bedrijfsauto.

Hoe werkt het bestickeren van een bedrijfsauto bij DeKo Sign?

Het proces van het bestickeren van een bedrijfsauto begint bij het ontwerp. Onze ontwerpers gaan samen met u aan de slag om een ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf en de uitstraling die u wilt creëren. Vervolgens produceren wij de stickers in onze eigen productieruimte en plakken deze op uw bedrijfsauto. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige folies die langdurig kleurvast zijn.

De voordelen van bedrijfsauto bestickering bij DeKo Sign:

  • Effectieve en goedkope manier om uw bedrijf te promoten
  • Persoonlijk ontwerp op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Hoogwaardige folies die langdurig kleurvast zijn
  • Professionele en vakkundige plaatsing van de stickers
  • Mogelijkheid tot full colour bestickering.

Maak van uw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje met DeKo Sign

Wilt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen en wilt u dat uw bedrijfsauto opvalt op de weg? Laat dan uw bedrijfsauto bestickeren bij DeKo Sign. Wij zorgen voor een persoonlijk ontwerp en een professionele plaatsing van de stickers. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.