Menu

Rijdend visitekaartje: bestelbus bestickeren door DeKo Sign

Bestelbussen zijn een opvallende verschijning op de weg. Maar wat als uw bestelbus niet alleen opvalt vanwege het formaat, maar ook door opvallende bestickering? Bij DeKo Sign bent u aan het juiste adres om uw bestelbus te laten bestickeren. Wij helpen u uw bestelbus om te toveren tot een rijdend visitekaartje.

Neem contact met ons op

Bestelbus bestickeren: een slimme manier van reclame maken

Een bestickerde bestelbus is een slimme en handige manier om uw bedrijf te promoten. Het is een effectieve en relatief goedkope manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Of u nu een zzp’er bent of een groot bedrijf heeft, bij DeKo Sign kunt u terecht voor het bestickeren van uw bestelbus.

Bestelbus bestickeren bij DeKo Sign

Hoe werkt het bestickeren van een bestelbus bij DeKo Sign?

Het proces van het bestickeren van een bestelbus begint bij het ontwerp. Onze ontwerpers gaan samen met u aan de slag om een ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf en de uitstraling die u wilt creëren. Vervolgens produceren wij de stickers in onze eigen productieruimte en plakken deze op uw bestelbus. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige folies die langdurig kleurvast zijn.

De voordelen van bestelbus bestickering bij DeKo Sign:

  • Effectieve en goedkope manier om uw bedrijf te promoten
  • Persoonlijk ontwerp op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Hoogwaardige folies die langdurig kleurvast zijn
  • Professionele en vakkundige plaatsing van de stickers
  • Mogelijkheid tot full colour bestickering.

Maak van uw bestelbus een rijdend visitekaartje met DeKo Sign

Wilt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen en wilt u dat uw bestelbus opvalt op de weg? Laat dan uw bestelbus bestickeren bij DeKo Sign. Wij zorgen voor een persoonlijk ontwerp en een professionele plaatsing van de stickers. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.