Menu

Sporttassen bedrukken

Wilt u bedrukte sporttassen cadeau doen voor uw nieuwe leden bij de sportschool? Voor de verschillende sportteams van uw sportvereniging op zoek naar een partij voor het regelen van bedrukte sporttassen? Laat de sporttassen bedrukken bij DeKo Sign. Er zijn volop mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Het bedrukken van een sporttas met een logo komt vaak voor, maar ook een originele sportquote of slogan kan natuurlijk prima. Daarnaast hebben wij ook verschillende sporttassen waaruit u kunt kiezen. Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Sporttassen bedrukken vanuit marketingoogpunt

Vanuit marketingoogpunt zijn bedrukte sporttassen zeer interessant. Er is altijd wel een gelegenheid voor het weggeven van een sporttas die bedrukt is:

  • Tijdens een beurs of event geeft u aan uw relaties gratis sporttassen die bedrukt zijn met uw logo.
  • Organiseert u als sportopleiding een open dag? Geef bezoekers dan de kans om een bedrukte sporttas te winnen. Is echt uitstekende promotie.
  • Ook kunt u een gepersonaliseerde tas weggeven bij de inschrijving op de sportschool.

Bedrukte sporttassen voor sportteams

Verschillende sportteams hebben sponsors nodig om bijvoorbeeld hun sportkleding aan te schaffen en mee te nemen naar de trainingen en wedstrijden. Lokale bedrijven sponsoren vaak deze sportteams door bijvoorbeeld de sporttassen te betalen met als tegenprestatie dat het bedrijfslogo op de tassen bedrukt worden.

Sporttassen bedrukken bij DeKo Sign


Graag de eigen teamleden verrassen? Bedruk de sporttassen met het logo van de eigen vereniging en/of een motiverende tekst. Combineer dit eventueel met bedrukte sportkleding. Dit vergroot de saamhorigheid en de teamspirit. Teams van andere verenigingen kijken vol jaloezie.

Sporttas met naam of logo bedrukken? Kom naar DeKo Sign

Verras uw relaties met een bedrukte sporttas. Niet alleen zij zien wekelijks uw bedrijfsnaam voorbij komen. Ook op locaties waar deze sporttas mee naar toe gaat, zoals de voetbalclub en sportschool, wordt uw bedrijfsnaam gezien door andere mensen die daar aanwezig zijn.

Wanneer u sporttassen wil laten bedrukken, ontvangt u vanzelfsprekend een voorbeeld met hoe het eruit gaat zien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.