Menu

Textielframe / peesframe

Een textielframe is een chique manier om reclame te maken met behulp van een zogenaamd peesdoek. Een ander woord voor textielframe is dus ook wel peesframe. Het peesdoek plaatst u zeer eenvoudig in een textielframe omdat het doek rondom een platte siliconen pees heeft. Een textielframe kunt u aan de wand bevestigen, het plafond of als vrijstaand frame. Een textielframe is een vorm van binnenreclame.

Soorten textielframe / peesframe

Er zijn verschillende soorten textielframes of peesframes in verschillende diktes. Afhankelijk van de plaats van het textielframe is er een bijbehorende dikte. Kiest u voor het meest voordelige frame, dan is deze alleen geschikt om te bevestigen aan de wand. Dat komt omdat het frame enkelvoudig is. Een dikkere variant kunt u naast de wand, ook op het plafond of vrijstaand plaatsen. Dit frame is dan ook dubbelzijdig. Het is een van de varianten die het meest gekozen wordt. Logisch ook, want u kunt dit frame vaak hergebruiken en op een andere manier toepassen bij u op locatie. Tot slot, kunt u ook een textielframe kiezen met ledverlichting om nog meer op te vallen. In dit geval zijn er ledstrips bevestigd die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht over het peesdoek. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor een bestelling van een los doek.

Montage van het textielframe

Er zijn twee manieren voor de montage aan de wand van uw textielframe:

  • U monteert het frame direct op de wand door deze vast te schroeven.
  • U gebruikt een wandhanger. Deze bevestigt u met behulp van ophangplaatsje aan de muur.

Er zijn tevens verschillende soorten doeken waar u uit kunt kiezen. Informeer naar uw mogelijkheden. Dit is mede afhankelijk van uw keuze voor het textielframe.

Binnen- en/of buitenreclame

Wilt u naast binnenreclame door middel van een textielframe of peesframe ook buiten uw bedrijf promoten? Kijk dan eens bij onze vormen van buitenreclame. Van reclamezuilen, bedrijfskleding en carwrapping, tot vlaggen, banieren of stoepborden: u kunt het zo gek niet verzinnen of wij realiseren het voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze textielframes.

Contact opnemen met Deko-Sign