Menu

Vrachtwagen beletteren

Wilt u reclame maken op uw vrachtauto, trailer, bakwagen of truck? Voor vrachtwagen beletteren komt u naar DeKo Sign in Veenendaal, de specialist op het gebied van voertuigreclame. Wanneer u uw vrachtwagen bestickert, staat u zeker in de picture; niet alleen in de stad, maar ook op de weg natuurlijk. Door het opvallen hebben vrachtwagens een enorme attentiewaarde. U wordt gezien, herkend en ze onthouden u. U geeft aan wat uw wensen zijn qua designs en kleuren, en wij gaan aan de slag voor u. Het beletteren van de vrachtwagen kan in sommige situaties bij ons op locatie, maar het is ook mogelijk om het bij u ter plekke te doen.

Vergroot uw naamsbekendheid met vrachtwagen beletteren

Waarom kiezen voor het laten beletteren van een vrachtwagen:

  • Met belettering zorgt u voor naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Hoe vaker mensen uw bestickerde vrachtwagen, truck of trailer zien rijden, hoe eerder ze de naam van uw bedrijf gaan onthouden.
  • Bovendien zorgt het ook voor vertrouwen. Zo werkt dat met elke vorm van reclame.

Hoe gaan we te werk?

Wij kunnen verschillende vrachtwagens bestickeren:

  • Vrachtwagens en trailers: van een stijvol logo tot een sprekende slogan.
  • Bakwagens: een uitstekend communicatiemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten.
  • Foodtrucks: compleet op maat bestickerd, voorzien van de juiste touch.
  • Etc…

Wij maken van uw voertuig een blikvanger. Onze specialisten maken een ontwerp van wat uw wensen zijn. Combinaties van verschillende folies, technieken en vormen maken het verschil. Vervolgens gaan onze signers aan de slag om uw vrachtwagen te beletteren. Alles gebeurt met uiterste precisie.

Ook uw vrachtwagen bestickeren?

Wilt u ook graag uw foodtruck, bakwagen of vrachtwagen laten bestickeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat het gewenste eindresultaat gerealiseerd wordt.

Neem contact op