Menu

Vrachtwagenreclame

Een vrachtauto, trailer of bakwagen ziet u niet gauw over het hoofd. Zeker niet als daar een opvallende vrachtwagenreclame op staat. Het is als het ware een rijdend visitekaartje, zowel in de stad als op de weg. Wilt u ook uw vrachtwagen voorzien van vrachtwagenreclame? Kom naar DeKo Sign in Veenendaal, de specialist op het gebied van voertuigreclame. U geeft aan wat uw wensen zijn qua design en kleuren, en wij gaan aan de slag voor u. Uw trailer, truck of vrachtwagen kunnen wij zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats beletteren, afhankelijk van de grootte.

Vergroot uw naamsbekendheid met vrachtwagenreclame

Wij hebben alles de specialisten in huis om ook uw wagenpark duidelijk herkenbaar op weg te sturen. Maar waarom moet u eigenlijk kiezen voor vrachtwagenreclame?

  • Met belettering zorgt u voor naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Hoe vaker mensen uw beletterde vrachtwagen, truck of trailer zien rijden, hoe eerder ze de naam van uw bedrijf gaan onthouden.
  • Bovendien zorgt het ook voor vertrouwen. Zo werkt dat met elke vorm van reclame.

Een stijlvol logo, een sprekende slogan. Val op met uw foodtruck tijdens een festival; wij maken van uw voertuig een blikvanger. Onze specialisten maken een ontwerp van wat uw wensen zijn. Combinaties van verschillende folies, technieken en vormen maken het verschil. Vervolgens gaan onze signers aan de slag om uw vrachtwagen te voorzien van reclame. Alles gebeurt met uiterste precisie.

Ook uw vrachtwagen voorzien van vrachtwagenreclame?

Wilt u ook graag uw foodtruck, bakwagen of vrachtwagen laten beletteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat het gewenste eindresultaat gerealiseerd wordt.

Wilt u uw personeel ook direct voorzien van nieuwe bedrijfskleding, bedrukt en wel? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Neem contact op