Menu

Werkkleding Ede

Wilt u uw personeel en / of uzelf voorzien van kwalitatief goede werkkleding? Voor werkkleding in Ede komt u naar DeKo Sign. Wij kunnen veel voor u betekenen als veelzijdige specialist. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende topmerken, zoals TricorpNew WaveCraftSantinoWorkwear, Kariban en B&C. Wij kunnen het leveren; polo’s, jassen, broeken, sjaals en petten. Wilt u het laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Geen probleem. Wij kunnen bedrukt en onbedrukt leveren. Ook complete werkkleding op maat laten maken is mogelijk.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor werkkleding?

Het dragen van werkkleding wordt steeds belangrijker. Wat zijn de belangrijkste redenen waarom u voor werkkleding moet kiezen?

  • Veiligheid of bescherming: de juiste werkkleding moet kunnen voldoen aan de verschillende specifieke eisen die per branche weer anders kunnen zijn. Goede werkkleding die past bij de werkomstandigheden, kan een bijdrage leveren aan het verlagen van het ziekteverzuim.
  • Professionaliteit: het dragen van werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Het laat zien dat u als bedrijf nadenkt over de juiste werkkleding. Het vormt eenheid onder de werknemers.
  • Gelijkheid op de werkvloer: werkkleding zorgt voor conform en gelijkheid onder de collega’s. Het dragen van een werkpolo of -shirt zorgt ervoor dat medewerkers sneller verbonden raken aan het bedrijf. Bovendien zijn ze er ook trots op en inspireert het om aan de verwachtingen te voldoen van een bedrijf. Dit heeft dan weer een positief effect op de loyaliteit van de medewerker.
  • Herkenbaarheid: als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk naamsbekendheid creëren. Door de werkkleding te laten bedrukken, kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf promoten. Denk hierbij aan een bedrijfslogo of slogan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Werkkleding Ede bij specialist DeKo Sign

Bedrukte werkkleding Ede

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig bedrukte werkkleding voor Ede. Wij kunnen de kleding voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Dit kan door middel van zeefdrukken, borduren, print transfers of sublimatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Voor werkkleding in Ede komt u naar DeKo Sign

Overweegt u het bestellen van werkkleding? Kom bij ons langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Blader door onze boeken om een goed beeld te krijgen van de opties. Ook brengen wij uw specifieke wensen in kaart. Aansluitend kunt u een aantal setjes uitzoeken en passen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, gaan wij voor u aan de slag met de bestelling.

Wilt u langskomen of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Ga naar contact